Cursuri - The Flat Guitar Academy

animated-guitar-image-0006
Căutare
animated-guitar-image-0002
Du-te la conținut

Meniul principal :

Cursuri

     
The Flat Guitar Academy propune cursuri destinate tuturor iubitorilor de chitară, fără a impune limite de vârstă sau un anumit nivel de pregătire muzicală.  
     
   Cursurile FGA se împart în cursuri individuale și cursuri colective. În cadrul cursurilor individuale, durata este de 50 de minute și au ca obiectiv principal învățarea corectă a tehnicilor instrumentale aplicate la chitară, alături de asimilarea noțiunilor de teorie muzicală, istoria și teoria interpretării muzicale, istoria chitarei, etc.

   În cadrul cursurilor colective, durata este de 50 de minute și au ca obiectiv principal dezvoltarea abilității de a se integra și de a cânta în ansambluri de muzică de cameră : duo, trio, cvartet, orchestră de chitare, etc.
          

    The Flat Guitar Academy în colaborare cu Asociația Pro Valores vor oferi celor mai buni cursanți posibilitatea de a se remarca, organizând semestrial recitaluri în locuri de mare prestanță muzicală.

        

   În colaborare cu Asociația Pro Valores se vor organiza lunar audiții, în care cei mai buni cursanți interpreți vor fi premiați.  

 
 
Ohhh...melancholy...melancholy !
I'm still dreaming...
Let's dance !
 
 
Meilleurs professeurs de guitare à Strasbourg
animated-guitar-image-0005
animated-guitar-image-0003
Înapoi la cuprins | Înapoi la meniul principal