Despre noi - The Flat Guitar Academy

animated-guitar-image-0006
Căutare
animated-guitar-image-0002
Du-te la conținut

Meniul principal :

Despre noi

 

 
   Alexandra Petrișor s-a născut în anul 1989 la Constanța și a început studiul mandolinei la vârsta de 7 ani, urmat de studiul chitarei de la vârsta de 12 ani. După absolvirea Colegiului Național de Arte "Regina Maria" din Constanța, Alexandra își continuă studiile de chitară clasică la Universitatea Națională de Muzică din București. După absolvirea cu succes a U.N.M.B,  își continuă studiile de Master în duo de chitare în Germania la Hochschule fur Musik und Darstellende Kunst Stuttgart și în Franța la Conservatoire de Strasbourg.  
   Activitatea pedagogică desfășurată de Alexandra Petrișor, atât în țara cât și în străinătate, i-au permis să se desăvârșească în arta pedagogiei instrumentale, reușind astfel să ajungă la performanța de a valorifica la maximum și într-un timp foarte scurt potențialul fiecărui elev (copil/adult).      
 

 
 

     Dragoș Horghidan s-a născut în anul 1988 la Cernavodă și a început studiul chitarei la vârsta de 13 ani. În paralel cu studiile teoretice din cadrul "Colegiului Național Mihai Viteazul" din Ploiești, Dragoș își continuă și studiile muzicale absolvind astfel în anul 2012 Universitatea Națională de Muzică din București. După absolvirea cu succes a U.N.M.B, își continuă studiile de Master în duo de chitare în Germania la Hochschule fur Musik und Darstellende Kunst Stuttgart și în Franța la Conservatoire de Strasbourg.  
   Răbdare, perseverență, determinare și profesionalism sunt doar câteva calificative pentru a descrie stilul pe care Dragoș îl are atunci când ne referim la arta de a împărtăși din tainele chitarii.             
 

 
 

   În anul 2009, Alexandra Petrișor și Dragoș Horghidan formează ansamblul numit Duo Kitharsis, prezent pe foarte multe scene atât în plan național cât și internațional.
   Pentru o descriere mai amănunțită va rugăm accesați :

www.duokitharsis.com   


DuoKitharsis FB Page  


DuoKitharsis Youtube


CD Duo Kitharsis


 
 
Meilleurs professeurs de guitare à Strasbourg
animated-guitar-image-0005
animated-guitar-image-0003
Înapoi la cuprins | Înapoi la meniul principal