Acasa - The Flat Guitar Academy

The Flat Guitar Academy
Du-te la conținut

Meniul principal :

 
  The Flat Guitar Academy
este un concept ce a luat ființă la inițiativa a doi interpreți de chitară clasică, Alexandra Petrișor și Dragoș Horghidan, membri Duo Kitharsis, muzicieni de mare valoare, cu studii in Germania și Franța, care sunt atât artiști recunoscuti pe scene internționale importante, cât profesori de succes în sisteme performante din vestul Europei.

  Lansarea conceptului vine în urma unei profunde analize de tip psiho-pedagogic asupra modului în care o persoană (copil/adolescent/adult) reacționează în momentul contactului cu sfera lumii muzicale.

  The Flat Guitar Academy propune iubitorilor de "sunet frumos" apropierea de lumea vibrațiilor într-o manieră nouă, colocviala, oferindu-le astfel confortul de a se descoperi și de a se exprima artistic fără posibile temeri sau constrângeri.

  Cursurile se adresează tuturor melomanilor, de la mic la mare, tuturor celor care doresc să descopere sau să aprofundeze chitara, atât într-o manieră jovială cât și dintr-o perespectiva academică.

  
Și pentru că ne-am gândit la pasionații de chitară pentru care bariera distanței ar putea reprezenta o piedică în împlinirea unui vis frumos, The Flat Guitar Academy oferă alternativa cursurilor pe Skype.  
 

 
 
Musica Viva !
 
 
Meilleurs professeurs de guitare à Strasbourg
Înapoi la cuprins | Înapoi la meniul principal